Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение[ATTACH]21663[/ATTACH]
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеКофти фотошоп , но добра идея ..
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеКофти фотошоп , но добра идея ..Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеБи ли споделил какво те навежда на мисълта ,че е Фотошоп ?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеБи ли споделил какво те навежда на мисълта ,че е Фотошоп ?
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеличи от километри... и + тва е цапано и отстрани на колата с Color replacement-a
Понеже ми е професионално изкривяване , даже може и грешките да изредя.
Бронята е крива , и не е с цветовата гама на всичко останало по картинката.
Отдолу е Blurry.
Джантите са наслагвани отгоре , а отдолу още я има старата безграйферна гума .. която сивее , а не е черна.
Раздувката е блъри , както и доста голяма част от заднацата на колата.
Стига толкова от мен.
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеЕто и една загадка.
На снимката е...........
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеМяза ми на Бастен ....
Мяза ми на мик Джагър или Стивън Тейлър.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment